Zoeken naar onze hallo 39

Uw zoekactie voor onze hallo 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners. Voetballers, lopers, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad.  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geil tijdens het werk?
Ben jij die jonge bouwvakker, timmerman, tuinman, vertegenwoordiger die constant geil loopt tijdens het werk?! Wel eens zin heeft om gepijpt te worden "on the field", of in z'n camionette? Of gewoon na het werk eerst eens bij mij wil langskomen om z'n zaad in m'n mond te spuiten!? Hetero/bi/gay, ik slik je zaad met plezier! Graag niet ouder dan 33. 46/170/80/bottom  
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
maagdelijkkontje 49 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
sex zonder SOA's - maagdelijke bottom wil safe geneukt worden
Mijn maagdelijk kontje zou graag ontmaagd worden op een rustige, geile manier door een man met enige ervaring. Aangezien ik dit zonder risico wil doen, met condoom. Ik ben een aantrekkelijke kerel, met een bol, behaard kontje, 15x5 geschapen, 179 cm/80 kg. Ik zoek een eerlijke, verzorgde en aantrekkelijke man voor op hotel of die me kan ontvangen. Wie durft dit aan, en vertelt me hoe hij het zou aanpakken?  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Discreet, kruisem/Zingem.Verlost u zaad s
no blabla,no fake gedoe.Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..  

Discreet, kruisem/Zingem.Verlost u zaad s
Johan 63 jaar Limburg - Maasmechelen
Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
Ben 63 jaar, 83 kg, 1m80, 17 x 4, slank, sportief, gehuwd, geschoren body, meer bottom ingesteld. Ik zoek een betrouwbare (eventueel gehuwde) man die net als ikzelf graag experimenteert. Geen wisselaars maar iemand om op regelmatige basis samen te komen en te spelen. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, tepelspel, anaalplay, opgerekt worden, dildo's enz. Neuken of geneukt worden is voor mij geen prioriteit maar kan bij de juiste klik. Dat is net zo met dominatie, kinky, ruiger spel. Lingerie/nylons kan als de tegenparty dat geil vindt. Belangrijk zijn voor mij: discretie, hygiene en gezond verstand. Jij ontvangt of vindt het ok om te kameren.. Leeftijd is voor mij zo niet belangrijk, instelling wel. Niet te ver voor regelmatig en makkelijk contact. Een fatsoenlijk antwoord is meer dan 3 regels en een foto.  

Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
Tom 40 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Bottom 39 ontvangt nu top met dikke lul regio asse
Hey Ben 39.bottom uit zellik op zoek nu naar top die langskomt en.die ik mag pijpen en meer....zin  
Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Ik hou van het leven!
En ik beleef het graag intens. Ik heb vastgesteld dat ik erg geniet van seksuele experimenten met zowel mannen als vrouwen. Het lijkt misschien raar maar strikt genomen, doe ik het zelfs niet voor de seks want die is thuis best wel okee. Ik hou vooral van de kick, het onbekende, de spanning die een echte date vooraf gaat, ander vlees dat het mijne aanraakt, avonturen, soms diepgaande gesprekken die zelfs verder gaan dan over seks. Voorkeuren heb ik niet echt, het mag van mij gerust met een hoekje eraf zijn. No go's zijn voor mij minderjarigen, dieren, pijn en stank. Penetratie altijd met een jasje, ook in de zomer :-) Heb je zin om een keertje af te spreken? Reageer dan even op deze advertentie. Ik beantwoord sowieso ieder bericht. Tot snel?  

Ik hou van het leven!
Pantyhose-man 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Panty-sex
Wie wil lekkere geile sex in panty's komen doen nu woensdag? vanaf 14.30u..hygiëne en discretie vereist en geboden,178,78,15,05,tot woensdag xxx  

Panty-sex
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10